Choď na obsah Choď na menu
 


Epyfýza

 

unnamed.jpg

Pre plné zobrazenie kliknite na odkaz:

http://www.relaxklubjarilo.cz/resources/upload/data/121_Tabulka%20pH%20kyselosti%20roz%B9%ED%F8en%E1.jpg

Pineal gland =Tretie oko, známe aj ako brána do vyššieho vedomia, sa odborne nazýva epifýza. Táto žľaza o veľkosti hrachu a v tvare borovicovej šišky sa nachádza na úrovni očí v centre mozgu.

Epifýza vytvára a vylučuje spánkový hormón melatonín, ako aj dimetyltryptamín (DMT). Pre jej aktiváciu je potrebné, aby ste sa riadili dvoma jednoduchými krokmi, ktoré uvádzame nižšie.

 

 

Hlavným faktorom, ktorý je zodpovedný za jej aktiváciu, ako aj za odvápnenie, je zásadotvorné prostredie tela.

Dôvodom je to, že epifýza nie je izolovaná od tela v krvno-mozgovej bariére. Bez mechanizmu filtrácie mozgu, ktorý chráni túto žľazu, ľahko dochádza k vápenateniu.

Tieto telesné funkcie prebiehajú najlepšie, keď je telo zásadité. Takto môže dôjsť k liečbe epifýzy.

Keď je táto žľaza aktívna, vzniká tlak v spodnej časti mozgu a čela. Môžete začať pociťovať energiu a vidieť obrazy, ktoré ste predtým nevideli.

Vaše nové objavy v takýchto rozmeroch budú skutočne impozantné.

Tu sú spomínané 2 kroky, ako si aktivujete svoju epifýzu:

Krok č. 1: Eliminácia

Ak chcete aktivovať svoju epifýzu, musíte zo svojho jedálnička vylúčiť všetky kyselinotvorné potraviny.

Medzi kyselinotvorné potraviny patria: alkohol, všetky druhy mäsa, všetky druhy rýb, umelé sladidlá: acesulfám draselný (E950), aspartam (E951), neotam (E961), sacharín (E954), sukralóza (E955), čierny čaj, káva, mliečne výrobky, fluórová voda z vodovodu, fluoridovaná zubná pasta, cestoviny, čokoláda, spracované potraviny, rafinovaná soľ (ako náhradu použite himalájsku alebo morskú soľ), morské plody, limonáda, cukor, tabak a biela múka.

 

Uvedomte si, že potrebná je zmena životného štýlu. Prijmite konkrétne opatrenia a inšpiruje vás to k tomu, aby ste sa úplne zmenili.

Pred troma rokmi som sa rozhodol prijať opatrenia, ale neinšpirovalo ma to. Nechcel som veriť tomu, že kyslé potraviny zmenia moje telo. Stravoval som sa relatívne zdravo, ale niekedy som si doprial aj kávu, cukor, múku a cestoviny.

Vďaka synchronicite som narazil na pH testovacie prúžky a skúsil som ich. Bol som v šoku, že mi ukázali hodnotu môjho pH na úrovni 5,8. Dal som si preto záväzok, že podstúpim zásadnú zmenu.

Tieto prúžky mi dopomohli k tomu, aby som si osvojil nové stravovacie návyky, najmä keď som túžil po nezdravom jedle. Používal som ich každé ráno, a tak som mohol vidieť svoj pokrok.

Teraz používam testovacie prúžky raz týždenne, pretože si udržiavam hladinu ph na úrovni 7,6. Odporúčam vám vyskúšať ich tiež, aby ste vedeli, aké máte pH. Takýmto spôsobom si budete môcť odsledovať vaše napredovanie.

Krok č. 2: Konzumácia jedla, ktoré aktivuje epifýzu

Konzumujte a pite zásadotvorné potraviny. Je to jednoduché, pretože k nim radíme väčšinu ovocia a zeleniny, fazuľu, šošovicu, korenie, bylinky, ochucovadlá, semienka a orechy.

Keď sa sústredíte na aktiváciu epifýzy podľa nasledujúcich rád, môže dôjsť k jej rýchlejšej aktivácii.

Pite pramenitú vodu s pH 7 a viac. Ľudské telo tvorí 75% vody. Pitie vody má preto obrovský vplyv na mieru zásaditosti vášho tela.

Vždy si vyberajte bio potraviny, ktoré znižujú v tele množstvo toxínov a zabraňujú ich ďalšiemu hromadeniu.

 

Pite citrónovú vodu a jedzte melón. Obe potraviny sú veľmi zásadotvorné a pomôžu vám rýchlejšie z tela odstrániť nahromadené toxíny.

Jedzte zásadotvorné zrná, quinou, hnedú ryžu, proso a pohánkové krúpy. Tieto obilniny vás zasýtia a zabezpečia zásadité ph vášho tela.

Užívajte doplnky výživy, ako sú vitamín K2 MK-7, čo je špeciálna fermentovaná forma vitamínu K. Môžete si ju zakúpiť vo forme jedla na rozdiel od vitamínu K2 MK-4, ktorý sa predáva v syntetickej forme.

Odstraňuje vápnik z miest, kde by nemal byť nahromadený (ako sú tepny, mäkké tkanivá, epifýza) a presúva ho do kostí a zubov. Jód naopak vápnik z tela odstraňuje úplne.

Organický jablčný ocot je detoxikačný prostriedok, ktorý prečisťuje celý tráviaci systém. Má nesmierne množstvo zdravotných prínosov. Dôležité v tomto prípade je to, že čistí krv pri procese oxidácie.

Organický nerafinovaný, za studena lisovaný, panenský kokosový olej alebo špeciálne extrahovaný MCT olej patria medzi triglyceridy so stredne dlhým reťazcom.

Majú liečivé účinky na mozog a bolo preukázané, že pomáhajú pri liečbe epilepsie a Alzheimerovej choroby. Mastné kyseliny zvyšujú hladinu ketolátok v krvi a dodávajú energiu mozgovým bunkám.

Vzhľadom k tomu, že sa epifýza nachádza v mozgu, je to veľmi dôležité.

 Chlorella, Spirulina a listová zelenina obnovujú prirodzené zásadité prostredie a zlepšujú trávenie.

 

Zdroj: thespiritscience.net

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.