Choď na obsah Choď na menu
 


Ego vs Duša

jou.jpg

MYSEĽ - EGO

Už od nepamäti ľudia žili v područí strachu a bolesti. Od čias, keď upadli do božej nemilosti, vstúpili do sféry mysle a času a prestali si uvedomovať svoje pravé bytie. Postupne začali sami seba vnímať ako stvorenia bez zmyslu života v temnom vesmíre bez spojenia so Zdrojom a Vesmírom.

 CELÉ SVOJE BYTIE SME ZAČALI VNÍMAŤ MYSĽOU - EGOM, KTORÉ POSTUPNE PREVZALO RIADENIE NÁŠHO ŽIVOTA tzv. programom nášho podvedomia, ktorého sa s veľkou chuťou zmocňuje naše ego, a stáva sa nekonečným zdrojom našej mysle tvoriacim základ nevedomého iluzorného strachu veľkého ega.

 Ego - myseľ si majstrovským spôsobom prisvojuje kontrolu nad naším životom - nad našou Dušou a my si vôbec neuvedomujeme, že negatívne a strachom naplnené myšlienky, pocity, domnienky, vlastné názory, pseudopravdy, ktoré prežívame a vytvárame nimi našu realitu nemajú nič spoločné s našou pravou identitou - duchovnou hodnotou a podstatou vlastného bytia. Preto si nezhromažďujme "vlastné názory, alebo presvedčenia" na nič a na nikoho prameniace z našej mysle.

      Mali by sme už vedieť, že celý Vesmír je tvorený z energií teplej i studenej, ktoré sa neustále pohybuje a mení. Každá ľudská bytosť je závislá na týchto planetárnych zmenách. Tak, ako sa vnútro ľudského tela mení v každej sekunde, tak sa menia i jeho postoje, vzťahy, názory i náväznosti na vonkajšie prírodné javy. 

       Preto nikto nemá vo svojom zatvrdnutom presvedčení, alebo v nejakom názore dlhší čas zotrvávať, pretože tým brzdí svoj vlastný vývoj a ostáva  stagnáciou v nemennom, oddelenom stave od prítomného stavu tu a teraz.

       Ľudia si často jeden druhému ublížia a nedokážu si ani po dlhých rokoch odpustiť daný priestupok, pre nedostatok Božej lásky.

        Tieto negatívne energie sa im vracajú v podobe Božích vyrovnávajúcich energiách bolesťami, rôznymi blokmi, pádmi, alebo aj menšími či závažnejšími chorobami, podľa výšky poškodzovania - so svojou negatívnou reaktívnou energiou dlhodobého neodpustenia, alebo nemenného názoru.  

DUŠA NAŠE NAJVÄČŠIE BOHATSTVO:
Koľko pozornosti, viery, pravdy a lásky sme schopní vysielať vlastnej Duši a Bohu, toľko zázrakov nám Duša vráti – to je život v pravde Božej - život bez pochybností, v plnosti pokoja, radosti a lásky. Človek nemá väčšie bohatstvo ako svoju Dušu – Ducha. Sme bytosti z energie a zo svetla, na čo zameriame pozornosť, to rastie. Preto je každý zodpovedný za to, čo tvorí, a to už aj len každou jednou myšlienkou. Jediný zmysel života na planéte je dosiahnuť vrcholné šťastie a tým sa oslobodiť. Obrovská neutíchajúca sila, ktorá to neustále hľadá je naša Duša. Nič iné, než dosiahnuť oslobodenie sa od hmoty náš vlastný Duch nemá v úmysle, nič iné nechce hľadať a zažívať. Najväčším tajomstvom je rozpamätať sa kým skutočne sme a začať tvoriť – máme tvoriť z toho čo už dávno poznáme a máme všetci v sebe. Keď nájdeme vnútornú harmóniu a pochopíme princíp dávania a prijímania, nájdeme svoj stred, svoje vlastné vnútorné dieťa. V tej chvíli sa spájame so svojou podstatou, Duchom.DUCH je ZDROJ a všetko, čo JE. V ľudskom poňatí je ťažko uveriť, že DUCH je jediná realita, jediná skutočnosť a všetko ostatné je len a len ilúzia. Je dôležité vedieť že aj choroba je ilúzia a nie skutočnosť a všetko čo nie je skutočnosť je dočasné a všetko čo je dočasné sa dá zmeniť.Keď začneme pracovať s energetickým telom, môžu sa postupne otvárať rôzne programy v duchovných telách, ktoré pri svojej aktivácii môžu spôsobovať intenzívnejšie prejavy ťažkostí nielen na emocionálnej a mentálnej úrovni, ale i fyzickej.Je potrebné s Duchom sústavne pracovať – lebo v Duchu bývajú uložené najrôznejšie presvedčenia, ktoré Dušu a fyzické telo blokujú aj niekoľko tisíc životov (napr. pocit „vyhnania“ z raja, neprijatie seba, nenávisti k životu, agresivity, zneužívania sexuálnej energie, rôznych závislostí a iných foriem deštrukcie atď).Najlepšie a najúčinnejšie je nechať si tieto bloky a programy odstrániť vyššími svetelnými bytosťami pomocou metódy duchovného liečenia. Vedomie NAJVYŠŠIEHO BOHA je jednotné s DUCHOM.Keď sú záznamy Duše vyčistené a Duša dosiahne úroveň NAJVYŠŠIEHO BOHA, teda keď sme samá láska a samá sloboda, dosiahneme úroveň Majstra a staneme sa hýbateľom nášho vedomia. Vtedy sa stáva naša Duša jednotná s DUCHOM, pretože prešla nanebovstúpením a vykúpením sa zo svojich negatívnych postojov a programov.
Potom sa už Duša nemusí inkarnovať a môže zotrvávať vo fyzickej úrovni podľa svojho výberu, alebo pracovať v duchovných sférach, aby pomáhala v stvoriteľskom procese na nových univerzách a vo všetkom čo s tým súvisí.

                         BOŽIA ISKRA V NÁS

  Človek nikdy nesmie za žiadnych okolností udusiť v sebe a utlačiť svoje pocity, odvrátiť sa od svojho smeru, ktorou sa má vydať, keď vnútorne cíti, že je to pre neho ten správny smer.

Pretože i keby neskôr sa jeho egu a mysli výber tohto smeru nepáčil, musí vnútorne cítiť, že jeho Duša potrebovala zažiť túto skutočnosť, aby takouto skúsenosťou už mohol čeliť neskorším ťažším skúškam života. Musí pocítiť, že ho jeho Duša takouto cestou pripravila čeliť vyššej duchovnej úrovni. Všetkým tým, ktorí ešte nepochopili to, čo pochopiť už mali, je dôležité trpezlivo vysvetliť to, čo by mali poznať o svojej Duši a Bohu, trochu im to priblížiť, i keby sa im to pre ich súčasné chápanie nedalo  prijať. BOŽIA ISKRA v srdci to však zachytí, a v budúcnosti to môže byť pre nich veľmi užitočné. Ľudia na vyššom duchovnom stupni sa nesmú nechať od tých druhých znechutiť, otráviť, jednoducho nesmú nechať uhasnúť svoju vieru. Napojením sa na svoje vnútro, na svoju Dušu dostane včas tú najsprávnejšiu odpoveď.

 

  ĽUDSKÁ DôSTOJNOSŤ

Človek nikdy nemá nechať ovplyvňovať svoju dôstojnosť nezmyselnými nejakými pravidlami, zákazmi, príkazmi, alebo podliehať pochybným mienkam druhých.Vždy má myslieť na hrdosť, Božiu Iskru,

ktorá je v ňom a nemá si prisvojovať postoje ostatných ľudí, ktorí sú ochotní poklonkovať rôznym vládcom, nadriadeným, alebo takzvaným silným osobnostiam.

Mali by sme už vedieť, že nadradenosť a nadutosť ľudí je iba tenkým pozlátkom na ich bezmocnosť a oddelenosť od podstaty života a Božej lásky.

ZMENA POSTOJA

Dôležitým aspektom je zmena celkového postoja človeka smerom k Najvyššej Sile Boha, ktorá otvára Kanál k Vyššej Úrovni bytia a schopnosť hlbokého vnútorného ponoru až za úroveň svojej mysle.

Tu sa nachádza duchovná zložka ľudskej bytosti Božia Iskra, alebo Ohnisko Vedomia,  ktorá ako jediná je schopná komunikovať s duchovnou oblasťou Boha Nášho Stvoriteľa, ktorý je stvoriteľom všetkého čo je.Keďže sa prechod do 5Dimenzie má udiať už

v rokoch 2021 -2022 je neodkladne nutné, aby každá ľudská bytosť na planéte Zem si uvedomila, túto skutočnosť, že prechodu sa môže zúčastniť iba so zvýšeným duchovným vedomím.

Pre túto skutočnosť vznikla táto stránka na pomoc k očiste vašej Duše i Ducha.

82497497_850417648730871_8969896351378702336_o.jpg

64466671_696458774126760_671191637610725376_o.jpg

                                  

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.