Choď na obsah Choď na menu
 


Frekvencie

174Hz – Anestetikum, odstraňuje bolesť fyzickú aj duševnú, dáva orgánom pocit bezpečia a motivuje ich k čo najlepšej činnosti.

285Hz – Lieči rany, popáleniny, poškodené tkanivo do pôvodnej podoby.kvantpozna

UT queant laxis - 396 Hz -napomáha dosiahnutiu cieľov

REsonare fibris - 417 Hz - Rozpuštění starých emočních blokád, pozitivní změny.Odsrtaňuje obmedzujúce pocity, podporuje DNA, dodáva energiu.

MIra gestorum - 528 Hz - Miracle.Frekvence lásky "oprava a integrita DNA" Frekvencia lásky. Zvyšuje energiu, tvorivosť, vnútorný kľud, privádza duchovné zážitky a osvietenie.

FAmuli tuorum - 639 Hz - Komplexní mozková harmonizace. Rozvíjení vztahů.

SOLve polluti - 741 Hz- nám pomáha rozširovať vedomie Intuitivní stavy a nelineární myšleníProbouzení intuice.Čistí bunky od toxínov a elektromagnetického žiarenia. Vedie k čistejšiemu a zdravšiemu životu.

LAbii reatum - 852 Hz - Prehlbuje intuíciu,

963Hz – Posvätný akord, prebúdza DNA a aktivuje šišinku
 

Delta: 0,1 - 3 Hz (niekde je frekvenčný rozsah hladiny delta uvádzaný od 0,5 - 3, alebo 1 - 3 Hz). Za normálnych okolností je hladina delta spätá s hlbokým spánkom bez snov, alebo so stavmi hlbokého tranzu.
1 Hz - pocit pohody, celkový prehľad vzájomných súvislostí a vzťahov

Theta: 3 - 7 Hz. Spojená so spomínaním, fantáziou, imagináciou, kreativitou, inšpiráciou, plánovaním budúcnosti, snívaním, ospalosťou. Takisto sa spája so šamanským stavom vedomia.
3,5 Hz - pocit jednoty so všetkým
5,5 Hz - prechod od vedomostí k poznaniu, ukazuje, kde je potrebný rast
6,3 Hz - mentálna a astrálna projekcia, zrýchlené učenie a zvýšené uchovávanie v pamäti

Alfa: 7 - 13 Hz. Alfa hladina vedomia sa spája s uvoľneným a kľudným stavom vedomia, zameraným do vnútra; integrácia tela a mysle.
7 Hz - mentálna a astrálna projekcia, ohýbanie predmetov, psychická chirurgia
7,5 Hz - uvedomenie si seba a svojho účelu, vedené meditácie, kreatívne myslenie pre umenie, invencie, hudbu a pod., kontakty s duchovnými sprievodcami
7,83 Hz - Beckova, resp. Schumannova, frekvencia rezonácie Zeme
8 Hz - hladina pre regresie do minulých životov
8,3 Hz - vizuálna imaginácia mentálnych objektov
9 Hz - uvedomenie si príčin nerovnováhy tela a ako ho uviesť späť do rovnováhy
10,5 Hz - frekvencia vhodná pre liečenie tela, frekvencia chodenia po žeravom uhlí ("firewalking")
12 Hz - centrovanie v sebe; frekvencia rezonácie Zeme podľa výskumníka Hercula

Beta: 13 - 30 Hz. Spája sa s bdelým vedomím, obráteným do vonkajšej reality, vyhodnocovaním rôznych údajov a informácií zo zmyslov, prítomnosťou emócií obáv, hnevu, prekvapenia a hladu. Lineárne myslenie a analytický pohľad na svet.

Pokračujúce výskumy rozličných vzorcov mozgových vĺn, spojených s rôznymi stavmi vedomia priniesli objav nových frekvenčných pásiem, resp. "hladín vedomia". Zistilo sa, že niektoré stavy hlbokej meditácie, extázy, inšpirácie či mimotelové zážitky vykazujú frekvenciu ešte menšiu, než 0,5 Hz - v týchto prípadoch je mozgová aktivita tak spomalená, že frekvencia sa pohybuje v rozmedzí štvrť cyklu za sekundu, ba dokonca za niekoľko minút. Toto frekvenčné pásmo bolo pomenované hladina Epsilon. Na to, aby bolo takéto ultrapomalé frekvencie mozgových vĺn vôbec zmerať, bolo nutné upraviť meracie prístroje EEG.

Vyššia Beta/Gamma/Lambda: 40 - 500 Hz. Donedávna chýbal dostatočný výskum tohto frekvenčného pásma, avšak výskumy niektorých bádateľov (napr. Neuroscience Unit pri University of Birmingham; Center for Neuroacoustic Research a i.) priniesli poznatky o tom, že aj aktivita mozgu na frekvenciách v pásme od 40 Hz vyššie sa spája s niektorými stavmi vedomia, ako napr. mystická a šamanská extáza (Lambda - cca 200 Hz). Tu je prehľad niektorých frekvencií a stavov vedomia, ktoré sa javia byť s nimi spojené :
35 Hz - prebudenie stredných čakier a ich vyváženie
55 Hz - frekvencia pri tantrickej jóge, stimuluje kundalini
63 Hz - astrálna projekcia
70 Hz - mentálna a astrálna projekcia
80 Hz - uvedomenie si životného smerovania
83 Hz - u niekoho údajne otvára "tretie oko"
90 Hz - pocity bezpečia, pohody a vnútornej rovnováhy
105 Hz - celkový prehľad o celej situácii
108 Hz - totálne poznanie

 

main.jpg

masaru-krystaly.jpg

unnamed.jpg