Choď na obsah Choď na menu
 


Sila myšlienok

69406169_744172299355407_8673754731367104512_n.jpg 

Človek by mal prejsť životom i cez všetky skúšky s ľahkosťou, bez toho, aby sa s negatívnou energiou stotožnil. To je  možné vtedy, keď si uvedomuje, že je duchovnou bytosťou, a že žije v Bohu - čo znamená žiť v pravde, v láske, viere a slobode. Takto si vytvára život v bezpodmienečnej a všeobjímajúcej láske k celému stvoreniu.

 

      Pri takomto stave bytia  sa Duša teší a rozvíja v srdci človeka ohromnú radosť, šťastie a harmóniu. Pri takomto bytí človek začína žiť svoj život ako v raji na Zemi.

 

      Opak sa však deje, keď človek príjme negatívnu energiu za svoju. Postupne sa stotožní s realitou, ktorá mu potom vytvorí situáciu, v ktorej sa aktivuje program z minulosti a človek napr. začne prežívať zradu ako svoj vlastný problém.

 

      Mysľou človek zhodnotí situáciu a vyhodnotí  ju ako neprijateľnú a následne vznikne negatívna emócia a depresívny pocit. Takáto emócia potom metie z cesty všetko čomu sa hovorí radosť, harmónia, šťastie.

 

      Keď depresívny stav dlho pretrváva, človek sa spamätáva a začína prosiť o zmenu svojho osudu, avšak v srdci je už bolesť tak hlboko zakorenená, že Zdroj prosby vychádzajúce z jeho mysle nezachytáva. Zdroj už totiž predtým zachytil zo srdca pocity presýtené zradou a sklamaním. A tak ZDROJ – BOH  následne realizuje a zhmotňuje pocity vyslané zo srdca človeka, čím  sa jeho situácia naďalej upevňuje, pretrváva a naďalej pokračuje.

 

      Človek často nechápe, že je zrkadlom svojho Boha - Stvoriteľa  a ako duchovná bytosť nemôže za žiadnych okolností  pripustiť, aby napr. zrádzal niekoho alebo naopak vytváral situáciu v ktorej je zradený on sám.

 

      Takéto situácie sa môžu udiať len následkom odpojenia sa človeka od  Zdroja - Boha, kedy človek nevníma svoju duchovnú podstatu, pretože  podlieha svojej mysli, ktorá je podriadená a ovládaná podvedomím.

 

      Keď človek čerpá zo svojej mysle ovládanej podvedomím, čerpá iba zo svojich negatívnych zážitkov z minulosti - to mu neumožňuje objavenie božských právd, tvorbu novej božskej reality a smerovanie k finálnemu osvieteniu a oslobodeniu svojho Ducha.

TVORIVÁ MOC A SILA MYŠLIENOK

 

      Myšlienky majú ohromnú tvorivú moc, a to ako v nefyzických sférach, kde sa prejavujú okamžite, tak i na fyzickej úrovni, kde sa prejavia až po určitom čase,  podľa toho akú majú silu a frekvenciu. Viera – a hlavne viera vo vlastnú neobmedzenosť myšlienky posilňuje.

 

      Spojenie cielených myšlienok a viery človeka v seba ako ničím neobmedzenú bytosť má takú moc, že dokáže hory prenášať. Súvisí to hlavne s úrovňou Osvietenia, kde človek naozaj je už tak čistý, že nie je blokovaný ničím, nikým a dokáže svojou prítomnosťou rozpúšťať temné energie svoje i v svojom okolí. Tým pádom sa spúšťa proces samouzdravovania.

 

      Pokiaľ je človek pripútaný k 3. Dimenzii je to akoby sme sa chceli dotknúť niekoho kto má na sebe hrubú vrstvu šatstva. Keď si je človek vedomý viacrozmerných možností, ľahšie sa mu darí chápať a zvládať aj ťažšie ciele.

109624943_671255316937399_4503796583092121469_n.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.