Choď na obsah Choď na menu
 


Zákony Universa

89969000_3152439881455371_8512465055701270528_n.jpg

 Naším bežným spôsobom v komunikácii s našimi priateľmi, známymi a najmä vo vlastnej rodine máme odveký návyk viesť debaty o druhých ľuďoch. Ako sa majú, kto má čo nové, kto má aké trápenie, nešťastie a prečo sa chudákovi konečne začalo dariť a prečo, a čo by mal ten a onen urobiť, aby konečne vyriešil svoju situáciu.

 

      Hráme sa na bohov a myslíme si, že právom môžeme vstupovať do ich života a riadiť ich. Veríme, že sme za druhých zodpovední. Myslíme si, že vieme ako by mal druhý žiť, správať sa, vyriešiť svoje ťažkosti….také ľahké predsa…. A keby tí druhí vedeli, čo my máme za starosti….keby oni mali také starosti ako my, určite by sa zbláznili…. !

 

      Človek má neustále tendenciu myslieť si, že by vedel problémy iných ľudí hravo vyriešiť za nich - tým znevažuje základnú pravdu - a to, že druhý je Božská bytosť, ktorá má svoju vlastnú cestu, na ktorej v správnom čase zažíva presne tie lekcie, ktoré na ceste svojho duchovného rastu práve potrebuje. Čiže vmiešovaním sa do problémov druhého človeka narušujeme jeho vlastný samostatný vývoj a jeho schopnosť objaviť v sebe svoju božskú podstatu, silu a schopnosť tvoriť!

 

      My ľudia nie sme oprávnení posudzovať správanie druhých, a keď tak robíme, vstupujeme do práce Lásky Milosti Božej, ktorá sa neustále stará a vedie Dušu dotyčnej bytosti v jej každodennej činnosti tou pre ňu najlepšou možnou cestou. Zabraňujeme tým pádom tomu, aby sa druhý človek mohol naladiť na svoju vlastnú Dušu a božské vedenie, ktoré by najviac prospievalo jeho vývoju.

 My nevidíme celý životný príbeh a vývoj druhého človeka a všetky dôvody, pre ktoré sa správa tak, ako sa správa.

 

      Posudzujeme ľudí, o ktorých sa nám zdá, že nesprávne konajú a nevidíme napríklad, že ich Duša nie je ešte na takom vývojovom stupni, a že má teda málo skúseností so zažívaním dobra a zla, a preto myslí alebo koná tak.

 

      Iba Boh Stvoriteľ jediný všetko vidí a vie, a i napriek tomu, On sám žiadnu bytosť neposudzuje ani neodsudzuje. ROVNAKO ANI MY NEMÁME ZA ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ POSUDZOVAŤ A ODSUDZOVAŤ SAMI SEBA ANI INÉHO ČLOVEKA - OBA PRÍPADY PREDSTAVUJÚ PORUŠOVANIE NAJHLAVNEJŠIEHO BOŽIEHO PRIKÁZANIA, KTORÝM JE LÁSKA K SEBE A K SVOJMU BLÍŽNEMU.

 

      Keď máme túžbu pomôcť druhému, tak zaujmime k nemu POSTOJ PLNÝ ODPUSTENIA ZA JEHO CHYBY A SPRÁVAJME SA K NEMU S PLNOU MYSTICKOU - BEZPODMIENEČNOU ČISTOU LÁSKOU. A viac netreba. Týmto postojom plne napĺňame Boží Zákon.

 

      JE VEĽMI DÔLEŽITÉ, ABY SME SA NAUČILI NEVSTUPOVAŤ DO SVEDOMIA A PROBLÉMOV DRUHÝCH ĽUDÍ. KAŽDÝ JEDEN Z NÁS SME STVORENÝ ROVNAKO - NA OBRAZ BOŽÍ A PLNE ZODPOVEDNÝ ZA VLASTNÝ VÝVOJ A TVORBU SVOJHO ŽIVOTA.

Už len tým, že vstupujeme do problémov druhých ľudí a potom v svojej mysli preberáme ich ťažkosti, porušujeme Boží Zákon. Zakaždým si takto naša Duša zaznamenáva veľkú chybu do svojho podvedomia. Takto z našej nevedomosti si zbierame chyby, ktoré musí Duša potom riešiť, a tým vyrovnávať porušovanie Božích Zákonov. A ako to rieši?

 

      Tak, že TIETO CHYBY MUSÍ ČLOVEK V BLÍZKEJ BUDÚCNOSTI BUĎ ZAŽÍVAŤ VO SVOJOM ŽIVOTE NA VLASTNEJ KOŽI TÝM, ŽE SA MU VRÁTI taká istá kritika akú sám použil. Je to vlastne ZHMOTNENIE NÍM VYSLANEJ NEGATÍVNEJ ENERGIE, pričom v 3. Dimenzii z dôvodu dlhej  časovej slučky človek nemohol zbadať súvislosť medzi týmito javmi.

 

      V súčasnej dobe je  táto časová slučka zhmotnenia takmer okamžitá, a preto človek už môže súvislosť zhmotnenia medzi týmito dvomi javmi ľahšie zbadať. Uvedené zákonitosti prebiehajú podľa Zákona akcie a reakcie - čo vyšlem, to dostanem.

 

      Ak sa to však často opakuje a človek nepochopí akú chybu robí, tak sa táto ním vysielaná negatívna energia začne zhmotňovať ako bloky v jeho každodennom živote a napokon až ako ochorenie jeho fyzického tela. Takúto formu napomenutia je jeho ubolená Duša nútená použiť, aby svojmu nositeľovi ukázala jeho chyby, ktoré by inak nedokázal zastaviť.

 

      Tieto naše životné problémy, ťažkosti, choroby, nešťastia a nechuť do života si vytvárame práve svojim sústavným chybným myslením a správaním. Všetky uvedené dôsledky sa ešte znásobujú našim odporom a neprijatím situácií, ktoré sa nám vrátili ako bumerang.

Človek má neustále tendenciu riešiť problémy druhých, čo znamená, že je úplne zameraný na vonkajší svet, čo ho robí ZÁVISLÝM NA VONKAJŠÍCH UDALOSTIACH. Pritom na svoje vnútro, NA SVOJU DUŠU ÚPLNE ZABÚDA, ČÍM OSTÁVA TOTÁLNE ODPOJENÝ OD SVOJEJ BOŽSKEJ PODSTATY

 Veľmi dôležité je poznať skutočnosť, že UŽ LEN OBYČAJNÝM POMYSLENÍM NA NIEKOHO DRUHÉHO VYTVÁRAME ENERGETICKÝ MOST MEDZI NAMI A DANÝM ČLOVEKOM.

 

      Čo sa vtedy odohráva? Nastáva výmena energií medzi týmito dvomi ľuďmi - človek nasáva do svojho aurického poľa i fyzického tela momentálny emocionálny stav toho druhého, jeho karmické programy a vzorce, myšlienkové vzorce atď.a naopak druhému človeku posielame tie svoje., čo je absolútne nežiaduce pre udržanie psychického i fyzického zdravia pre obe strany.

V súčasnosti väčšina ľudí nemá ešte vyčistené svoje negatívne energie, svoju karmickú záťaž. A ten kto má vyššiu duchovnú vibráciu môže spomínaným mostom prijať do svojej aury od nižšie vibrujúcej bytosti i ťažkú negatívnu energiu.  Preto, keď myslíme na druhých ľudí môžeme tým významne znečistiť svoju auru i svoj životný priestor.

 

       V praxi to vyzerá tak, že človek energie druhého človeka stiahne na seba a začne ich pociťovať ako vlastné, pričom si väčšinou neuvedomuje k akému javu dochádza. Určite to poznáte, cítite sa dobre, všetko je v poriadku, a zavolá vám nešťastná priateľka a po niekoľko minútovom rozhovore s ňou sa cítite zle bez zjavnej príčiny, zrazu máte pokleslú náladu. Tento jav - prepájanie sa s druhými bytosťami prostredníctvom vytvárania duchovných mostov tým, že na nich myslíme, ale ešte aj riešime ich problémy - má na nás výrazne nežiaduci dopad.

 

      Tým, že nemáme znalosti o pôsobení energií, a o tom, ako funguje Zákon akcie a reakcie - že to, čo vyšlem, sa mi spätne vráti, zvykneme často viniť Boha za to, že sa nám nedarí, že sa necítime dobre, alebo že sme chorí. NEPOROZUMENIE TÝCHTO ZÁKONOV NÁM SPÔSOBUJE PROBLÉMY NA VŠETKÝCH ÚROVNIACH NÁŠHO BYTIA.

33424602_10156354523885967_4763651878439354368_n.jpg

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.