Choď na obsah Choď na menu
 


Energetický systém

V tomto príspevku vám prinášam afirmácie na každú čakru.

122540741_2762582637287371_5676872707270636921_n.png

 

1. Koreňová čakra
Milujem bytie vo svojom tele. Som uzemnený. Som v súlade s materiálnym svetom, v ktorom žijem. Som v bezpečí, je o mňa postarané a mám právo tu byť. Dôverujem životu. 

2. Sakrálna čakra

Som krásny a silný a užívam si zdravého a vášnivého života. Prijímam potešenie a hojnosť do svojho života. Každý deň prežívam niečo, z čoho sa môžem radovať.Dovoľujem si užívať naplno sexuálny život. 

3. Solar plexus čakra
Som sebavedomý vo všetkých mojich aktivitách. Všetko čo robím sa stretáva s úspechom. Konám s odvahou a hrdosťou. Svoju silu používam pre svoje dobro a dobro ostatných.

4. Srdečná čakra
Láska je konečnou odpoveďou na všetky moje obavy. Dávam si a prijímam lásku s ľahkosťou a radosťou. Lásku, ktorú sa napĺňam s radosťou rozdávam ostatným.

5. Krčná čakra
Myslím pozitívne a vždy vyjadrujem to, kto som sebavedome, pravdivo a jasne. Keď hovorím, tak hovorím úprimne a to, čo si naozaj myslím a cítim.

6. Čakra tretieho oka
Som naladený na božskú múdrosť a vždy rozumiem tomu, čo sa deje v mojich životných situáciách a čo to pre môj rozvoj znamená. Vždy nasledujem a rešpektujem svoju intuíciu. Je bezpečné pre mňa uzrieť pravdu.

7. Korunná čakra
Prijímam to, aký som vo svojej celistvosti. Uctievam svoje telo ako chrám, ktorý vyživuje moju dušu. Som vedený a inšpirovaný božstvom. Každý deň prebúdzam svoj nekonečný potenciál.